Events - Generations INC
16320
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16320,page-parent,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Events

Generaties verbinden
De events van Generations Inc! Echte energie komt los als medewerkers bij elkaar worden gebracht en met elkaar in gesprek gaan. Een open dialoog is dé sleutel naar het benutten van generatiediversiteit. Dan komen ideeën los, wordt onderling begrip vergroot, ontstaat energie en verbinding. Wat weer leidt tot betere besluitvorming, nieuwe ideeën en betere prestatie!

Hoe

Ons uitgangspunt is openheid, een ludieke vorm en de hoogste mate van interactie. Onze events zijn doorspekt met dynamische elementen zoals een spel, haardvuur gesprekken, french café roulatie systemen, pitches etc. Wij zorgen ervoor dat tijdens onze events energie, openhartigheid en creativiteit loskomt. Deze events zetten de boel in beweging.

Maatwerk

Het event organiseren wij in nauwe samenwerking met de klant. We richten samen een programma in dat ècht aansluit. Deelnemers praten er nog lange tijd over door. We gaan voor maximale impact en blijvende actie! Onze events vinden in-house bij de klant plaats en vaak ook op een externe locatie.

Generatie Event rechtgezet

Generatie Proeverij

Uit je eigen generatie bubbel, vergroten van netwerk… Het begint met elkaar leren kennen, en dat is zo leuk en waardevol om op deze manier te doen!

denktank2

Generatie Denktank

Breed gedragen oplossingen en innovatieve ideeën voor complexe problemen nodig? Vraag het de generatie(s) en ga samen brainstormen en up-daten!

Eevent of training

Generatie Dialoog

Echte synergetische samenwerking, leren van elkaar, stilstaan bij het perspectief van de ander… dat begint bij het voeren van een goed en open gesprek!

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!