Generaties & Werk - Generations INC
16326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16326,page-child,parent-pageid-16286,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Generaties & Werk

Generaties & Werk

Inzicht in de wereld van de verschillende generaties op de werkvloer. Hoe kunnen we elkaar versterken, de verbinding aangaan en de generatiekloof dichten?

We bevinden ons met maar liefst 5 generaties op de werkvloer! Babyboomers, Generatie X, Pragmaten, Generatie Y & Generatie Z. Meer dan ooit. De verschillende generaties hebben specifieke kwaliteiten, drijfveren en een eigen visie op werk. De oudere generatie is resultaatgericht, gewend aan hiërarchie en heeft een hoge mate van loyaliteit. De jonge garde denkt meer in een flexibel carrière pad en vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en impact staan hoog in het vaandel. Mind the Gap! De generatiekloof is niet altijd makkelijk en brengt strubbelingen met zich mee. Zonde, want de verschillen zijn een kans om elkaar te versterken!

Wat

Als organisatie, professional of manager is het waardevol om kennis te hebben van de verschillende generaties. Deelnemers worden tijdens de presentatie meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Met welke generaties hebben we te maken? Welke verschillen komen we op de werkvloer tegen? Hoe kunnen we elkaar versterken en de verbinding aangaan? En, als ik kritisch in de spiegel kijk,.. wat kan ik zelf doen om meer gebruik te maken van de andere generaties om mij heen?

Wie

Deze sessie is leuk en waardevol voor iedereen die te maken heeft met andere generaties. Voor iedereen dus!

Resultaat

Door meer kennis te hebben over de verschillende generaties ontstaat er meer begrip. Bekend maakt bemind. Een essentiële basis om de verbinding op te zoeken. Closing the Gap! Alle generaties inclusief. Goed nieuws… van synergetische samenwerking tussen generaties krijgt iedereen energie.

Geertje Peneder

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!