Trainingen - Generations INC
16247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16247,page-parent,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Trainingen

Trainingen en Masterclasses
Trainingen van Generations Inc! Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan een rijker bestaan en de effectiviteit van elke medewerker. Duurzame inzetbaarheid ontstaat immers door een leven lang te leren. Onze trainingen, masterclasses en workshops versterken en zetten medewerkers in beweging.

Hoe

Het uitgangspunt is eigen regie en zelf aan het roer. Tijdens onze trainingen worden deelnemers actief aan het werk gezet. Kennis wordt gedeeld, een spiegel voorgehouden en er wordt actief doorgepakt op de vertaling naar de praktijk. Hierdoor worden blinde vlekken verkleind. Deelnemers krijgen bruikbare handvatten en concrete tips om hun effectiviteit te vergroten. Een training zonder interactie, uitdaging en ontspanning is geen training. Deelnemers staan op scherp en worden enthousiast gemaakt om al de volgende dag met het geleerde aan de slag te gaan.

Maatwerk

Wij overleggen samen met de klant ruim van tevoren hoe we de training inhoudelijk en praktisch aanvliegen. De insteek hangt af van de situatie, de behoefte en de doelgroep. Alsmede alle andere praktische en zakelijk afspraken zoals het gewenste aantal deelnemers, de financiële investering, middelen en tijd. Alle sessies zijn online, in-house bij de klant of op een externe locatie. Samen met de klant en deelnemers maken we van elke training een succes!

Masterclass Generatiemanagement

Steeds meer generaties op de werkvloer. Beslissers binnen organisaties worstelen om de jonge generatie te binden, boeien, benutten en behouden. De groeiende groep oudere medewerkers zorgt voor een uitdaging rondom duurzame inzetbaarheid. En hoe zorg je dat alle generaties goed samenwerken en verbonden zijn?  Deze uitdagingen vereisen een kritische blik op het beleid en de mindset binnen de organisatie.

Managing Millennials

Millennials hebben een beduidend andere visie op en behoeftes in werk. Deze generatie vereist een aangepaste benadering en managementstijl. Van hiërarchisch en instruerend, naar coachend en inspirerend. Veel managers zitten met hun handen in het haar; “hoe ga ik om met deze eigenzinnige young professionals?” Om als organisatie future-proof te blijven is het noodzakelijk om de leiderschapsstijl aan te passen aan de nieuwe generatie.

Managing all generations

We werken met steeds meer generaties bij elkaar. Een trend die de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Zeker ook voor leidinggevenden. Want hoe manage je deze zeer diverse groep? Hoe haal je het beste uit iedereen? Hoe houd je iedereen duurzaam inzetbaar? Veel managers zitten regelmatig met hun handen in het haar en willen graag beter begrijpen hoe je de verschillende generaties in hun kracht zet.

Energie management

Het vinden van balans is in dit tijdperk geen gemakkelijke opgave. Young professionals hebben hoge verwachtingen, een vol sociaal leven naast hun werk en ervaren druk om te presteren. 75% ervaart op regelmatige basis stress en maar liefst 18% heeft burn-out klachten. Helder is dat het voor young professionals een uitdaging is om de eigen energie goed te managen.

Jobcraften

We gaan steeds meer van functies naar rollen. Medewerkers worden op projecten ingezet en zo maken we gebruik van ieders talent om het doel te bereiken. Functies staan niet meer in steen gegrift. Banen zijn meer fluïde en taken worden dusdanig verdeeld zodat het optimale van de workforce benut wordt. Mooie ontwikkeling, echter het doet wel een groot beroep op zelfkennis, zelfsturing en pro-activiteit.

Making an impact

Millennials zijn opgegroeid in een wereld waarin ze alles wat ze vinden tegen iedereen kunnen zeggen. Tot ze aan het werk gaan… Ze kunnen de werkvloer té open, onbevangen of onbeholpen betreden. Voelen niet altijd hoe de organisatiedynamiek op gebied van politiek, strategie en besluitvorming in elkaar zit. Vooral in complexe omgevingen is het van belang om organisatiesensitiviteit te ontwikkelen en te manoeuvreren in het politieke krachtenspel. Pas dan kun je dingen voor elkaar krijgen en als ‘frisse wind’ het verschil maken.

Reverse mentoring

Millennials zijn de eerste generatie die vaardigheden en kennis inbrengen die oudere generaties op de werkvloer ontberen. Zo zijn ze van jongs af aan gewend om ouders te helpen met ‘digi problematiek’. Met andere woorden: ze zijn gewend aan het ‘mentoring-up’ principe. En ze vinden het ook nog eens geweldig om invloed te hebben.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!