Generatie Dialoog - Generations INC
16383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16383,page-child,parent-pageid-16320,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Generatie Dialoog

Generatie Dialoog

Echte synergetische samenwerking, leren van elkaar, stilstaan bij het perspectief van de ander… dat begint bij het voeren van een goed en open gesprek!

Meer begrip voor elkaar, betere onderlinge samenwerking en zonder schroom van elkaar leren…het begint allemaal met het voeren van een goed en open gesprek! Zo simpel is het dan ook. Maar niet gemakkelijk. Het voeren van een goed gesprek is een kunst en iets wat we -in deze tijden van roeptoeteren, zenden en gelijk krijgen- behoorlijk verleerd zijn. Hoog tijd dus om eens met elkaar om tafel te zitten en het gesprek open te breken.

Wat

Tijdens deze sessie gaan medewerkers in subgroepen met elkaar in gesprek gaan over prikkelende vragen en stellingen rondom thema’s zoals: ambitie, work-life balance, leiderschap, ontwikkeling, cultuur etc. Het open gesprek wordt gevoerd om meer inzicht in elkaars belevingswereld, belangen en drijfveren te krijgen. Deze gesprekken leveren veel inzicht, verbinding en energie op.

Wie

Deze sessie is voor medewerkers die graag met elkaar een goed gesprek voeren over relevante thema’s waar zij normaliter -door de waan van de dag- niet aan toe komen.

Resultaat

Verbinding tussen generaties: met elkaar in gesprek over belangrijke thema’s waar generaties elkaar veelal niet goed begrijpen. Met als belangrijkste resultaat het leren van een open mindset, elkaar open vragen stellen en inleven in de ander. Het is een gesprek waarbij er geen discussie plaatsvindt, maar waarin men de interview pet opzet om elkaar beter te begrijpen.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!