Geertje - Generations INC
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Geertje

Generations INC

Ik  ben gefascineerd door de kracht en talenten van de verschillende generaties. Door generaties beter te begrijpen en te verbinden komt iedereen beter tot z’n recht, voelt zich meer thuis en dat draagt bij aan betere resultaten. Meer inclusiviteit & goed werkgeverschap, daar gaat het om!

Geertje Peneder

A&O psycholoog van huis uit. 10 jaar gewerkt bij ABN als (project-) manager en consultant. Nu al weer 10 jaar als zelfstandig ondernemer. Eerst als coach van Millennials en nu in de rol van onderzoeker en adviseur op het thema generaties.

 

Warm zakelijk – analytische en strategische denkkracht – sensitief – gestructureerd – pragmatisch – legt de lat hoog.

 

“Ik wil doorgronden wat er ècht speelt, zodat organisaties de juiste keuzes kunnen maken om ervoor te zorgen dat iedereen daar met trots, voldoening en plezier werkt”

Geertje Peneder
06-24778609

Samenwerkingspartners

We geloven in de kracht van een sterk en professioneel netwerk. Met veel plezier werken we met onderstaande partijen samen. Juist in deze uitdagende tijden is duurzame samenwerking essentieel, waardevol en leuk. Zo worden onze lezingen, trainingen en masterclasses via meerdere kanalen georganiseerd. Natuurlijk bieden we onze sessies ook aan in de vorm van webinars en andere online varianten.

logo UNICEF NL business buddies
Business Buddy

Naast onze werkzaamheden dragen we ook financieel graag een steentje bij aan het bouwen van een betere en eerlijkere wereld. Daarom zijn we in 2019 Business Buddy geworden van Unicef.

Trainers

Generations INC. werkt nauw samen met een flexibele pool aan ervaren senior trainers. Elke trainer heeft weer unieke kwaliteiten, specialisatie en werkwijze. Hierdoor kunnen wij de juiste trainer matchen aan een opdracht.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!