Generatie Strategie - Generations INC
16587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16587,page-child,parent-pageid-16286,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Generatie Strategie

Generatie Strategie

Wat is een generatiestrategie, waarom en hoe ontwikkel je dat? En hoe pas je vervolgens generatie management toe om een optimale en inclusieve generatiemix te hebben?

Wat is de verdeling is in jouw organisatie van generaties? Is er een gezonde generatiemix? Wat is het belang daarvan? Hoe wil je een vergrijzend personeelsbestand managen? Het tekort aan jonge talenten op de arbeidsmarkt? En splits eens HR data uit naar generaties! Hoe tevreden zijn de generaties? Hoe is de instroom, uitgesplitst naar generaties? En de regretted losses? In een vergrijzende context waarin het juist belangrijk is om te innoveren en toekomst bestendig te zijn is een generatiestrategie onontbeerlijk.

Wat

Kortom, er zijn allerlei componenten om naar te kijken als het gaat om het formuleren van een gezonde en bruikbare generatie strategie. In deze lezing nemen we je mee in alle generaties op de werkvloer en zetten we aan tot nadenken over het formuleren van een eigen visie op generatiemanagement binnen jouw organisatie.

 

Men krijgt inzicht in de wijze waarop je generaties kunt versterken, verbinden en hoe je de generatiediversiteit kunt benutten teneinde een inclusieve, energieke en future-proof organisatie. Je krijgt voorbeelden, facts & figures, best en worst practices. Je wordt geïnspireerd met generatiemanagement voorbeelden en krijgt input voor je eigen generatiemanagement strategie!

Wie

Door de strategische insteek met name geschikt voor HR professionals of (hoger) management.

Resultaat

Met het doel om ‘alle generaties tot hun recht te laten komen’ krijgt men inzichten die vertaald kunnen worden naar de huidige situatie en die men meeneemt in een blik op de toekomst, op weg naar een multi-generationele inclusieve workforce.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!