Lezingen - Generations INC
16286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16286,page-parent,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Lezingen

Inzicht en kennis
Lezingen van Generations Inc! Versterking en verbinding tussen de verschillende generaties begint bij kennis. Inzicht in de verschillen, de generatiekloof, de unieke talenten en valkuilen. Deze input vormt de basis voor meer begrip. Bekend maakt immers bemind.

Hoe

Tijdens de lezingen worden de toehoorders ondergedompeld en op verhalenderwijze meegenomen in de wereld van de generaties. Lezing dekt in feite niet de lading. De presentaties zijn altijd inspirerend, interactief en dynamisch. Theorie, stellingen, best practices, filmpjes, humoristische voorbeelden en concrete tips. Door deze afwisseling komt het onderwerp ècht tot leven. De deelnemers kunnen de vertaling maken naar de praktijk en hun eigen werksituatie.

Maatwerk

Samen met de klant bepalen we de inhoudelijke focus. We stemmen de lezing af op de situatie, het doel en de doelgroep. Alsmede alle andere praktische en zakelijke afspraken, zoals het gewenste aantal deelnemers, de financiële investering, middelen en tijd. Alle sessies zijn online, in-house bij de klant of op een externe locatie. Fysiek of online…onze lezingen prikkelen altijd. Er vallen kwartjes, ogen worden geopend en men raakt gemotiveerd en enthousiast om aan de slag te gaan!

Generaties & Werk

Inzicht in de wereld van de verschillende generaties op de werkvloer. Hoe kunnen we elkaar versterken, de verbinding aangaan en de generatiekloof dichten?

Generatie Y & Z

Inzicht in de jongste generaties op de werkvloer. Wie zijn ze, wat is hun kracht en hun valkuil? Wat drijft hen en wat hebben ze nodig van organisaties om te kunnen excelleren?

Generaties Managen

Leiding geven aan generaties. Hoe ga je als manager om met de verschillende talenten, behoeften van de generaties en hoe zorg je voor een goede gemixte onderling samenwerking?

Generatie Strategie

Wat is een generatiestrategie, waarom en hoe ontwikkel je dat? En hoe pas je vervolgens generatie management toe om een optimale en inclusieve generatiemix te hebben?

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!