Managing Millennials - Generations INC
16264
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16264,page-child,parent-pageid-16247,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Managing Millennials

Managing Millennials

Millennials hebben een beduidend andere visie op en behoeftes in werk. Deze generatie vereist een aangepaste benadering en managementstijl. Van hiërarchisch en instruerend, naar coachend en inspirerend. Veel managers zitten met hun handen in het haar; “hoe ga ik om met deze eigenzinnige young professionals?” Om als organisatie future-proof te blijven is het noodzakelijk om de leiderschapsstijl aan te passen aan de nieuwe generatie.

Wat

In deze masterclass krijgen managers inzicht in de kenmerken van Millennials en handvatten om hen effectiever te coachen en motiveren. Best practices, facts & figures, filmpjes en herkenbare voorbeelden brengen de wereld van Millennials tot leven. Hamvraag: Welke aansturing hebben deze young professionals nodig om te kunnen excelleren? Wij dagen deelnemers uit om kritisch naar hun eigen leiderschapsstijl te kijken en concrete acties te formuleren om meteen de volgende dag aan de slag te gaan. Om de kracht van young professionals te ontsluiten en benutten is goed leiderschap essentieel. Pas als Millennials op de juiste wijze worden begeleid kunnen zij van waarde zijn voor de organisatie. En de prestatie leveren en vernieuwing doorvoeren waarvoor ze zijn aangenomen.

Wie

Deze training is ontwikkeld voor leidinggevenden die hun managerial skills naar ‘the next level’ willen brengen.

Resultaat:

Inzicht in de jongste generatie en hun attitude ten op zichte van werk

Inzicht in wat young professionals van managers verwachten

Handvatten om de jonge generatie effectief te managen

Gemotiveerde young professionals, die kunnen excelleren

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!