Generatie Y & Z - Generations INC
16324
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16324,page-child,parent-pageid-16286,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Generatie Y & Z

Lezing | Generatie Y & Z

Inzicht in de jongste generaties op de werkvloer. Wie zijn ze, wat is hun kracht en hun valkuil? Wat drijft hen en wat hebben ze nodig van organisaties om te kunnen excelleren?

Elke generatie is het product van de tijdsgeest waarin zij  is opgegroeid. Zo ook Generaties Y en Z. Zij hebben een geheel eigen visie op werk en andere kwaliteiten, valkuilen en behoeftes. De kloof tussen deze 2 generaties en de oudere gevestigde orde is groot. Het is essentieel om te begrijpen wie ze zijn en wat ze nodig hebben om te excelleren. En ook hoe je deze young professionals in de organisatie kunt benutten. Zij zijn immers the next generation!

Wat

Deelnemers worden meegenomen in de eigenzinnige Generatie Y en/of Z. Wie zijn ze? Wat is hun kracht, wat hun valkuil? Wat beweegt hen? Wat hebben ze van de organisatie nodig? Op onder andere deze vragen wordt antwoord gegeven. Kwartjes vallen en er worden concrete adviezen gegeven voor actie. Want het is fijn om ze te begrijpen, maar dan..?

Wie

Voor alle professionals die graag meer te weten willen komen over de jonge Generatie Y en/of Z.

Resultaat

“Ah, zo zit de jonge generatie in elkaar!” Door meer begrip en kennis snapt men wat nodig is om het talent te ontsluiten en benutten.

 

“Merk jij wel eens dat je denkt ‘jij, verwende snotaap’,.. dan is er werk aan de winkel!”

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!