Managing all generations - Generations INC
16055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16055,page-child,parent-pageid-16247,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Managing all generations

Managing all generations

We werken met steeds meer generaties bij elkaar. Een trend die de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Zeker ook voor leidinggevenden. Want hoe manage je deze zeer diverse groep? Hoe haal je het beste uit iedereen? Hoe houd je iedereen duurzaam inzetbaar? Veel managers zitten regelmatig met hun handen in het haar en willen graag beter begrijpen hoe je de verschillende generaties in hun kracht zet.

Wat

Tijdens deze training worden zeer concrete handvatten gegeven. De trainer zorgt voor de vertaalslag naar de praktijk. De deelnemers gaan bij zichzelf te rade welke stappen zij kunnen zetten om alle generaties op de werkvloer effectiever te managen en motiveren. Het doel van de masterclass is om meer inzicht, bewustwording en begrip te creëren over de verschillende generaties en de wijze om deze generaties te managen. Om zodoende als leidinggevende goed aan te kunnen sluiten en in te spelen op de verschillende visies en behoeftes van generaties. Om derhalve het optimale uit medewerkers te halen.

Wie

Deze masterclass is bedoeld voor (HR)managers en iedereen die wil weten hoe je effectief leiding geeft aan alle generaties.

Resultaat van de masterclass:

begrip van de verschillende generaties

concrete handvatten om generatiemanagement toe te passen

men reflecteert op eigen leiderschap in relatie tot generaties

inspiratie en enthousiasme om aan de slag te gaan

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!