Masterclass Generatiemanagement - Generations INC
17127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17127,page-child,parent-pageid-16247,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Masterclass Generatiemanagement

Masterclass Generatiemanagement

Alhoewel organisaties steeds meer aandacht besteden aan Diversiteit & Inclusie, heeft slechts 8% leeftijdsdiversiteit op de agenda staan. En dat terwijl we ons met steeds meer generaties op de werkvloer bevinden en samenwerking in de complexe omgeving belangrijker is dan ooit. Beslissers binnen organisaties worstelen om de jonge generatie te binden, boeien, benutten en behouden. De groeiende groep oudere medewerkers zorgt voor een uitdaging rondom duurzame inzetbaarheid. En hoe zorg je dat alle generaties goed samenwerken en verbonden zijn?  Deze uitdagingen vereisen een kritische blik op het beleid en de mindset binnen de organisatie.

Wat

In deze masterclass krijgt de top van de organisatie een kritische spiegel voorgehouden en onderworpen aan prikkelende en uitdagende vragen zoals: zijn wij vrij van leeftijd gerelateerde vooroordelen/ discriminatie? Hebben we op verschillende levels een mooie generatiemix? Geven de managers effectief leiding aan de verschillende generaties? Is er sprake van synergetische samenwerking tussen jong & oud? Wordt men gefaciliteerd in wat men nodig heeft om te excelleren? Worden medewerkers ondersteund in hun levens- en beroepsfase uitdagingen? Worden de unieke talenten benut en valkuilen gemanaged? Het doel is om te achterhalen hoe future-proof de organisatie is en aan welke knoppen gedraaid kan worden. Er worden keuzes gemaakt tav bijvoorbeeld leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, cultuur, recruitment, beloning, beoordeling, organisatiestructuur, loopbaanpaden, arbeidsvoorwaarden, werkprocessen, HR beleid, besluitvormingsprocessen. Met het uiteindelijke doel om up-to-date te blijven.

Wie

Deze op maatgemaakte masterclass is ontwikkeld voor HR, managers en management.

Resultaat:

Sense of urgency om aan de slag te gaan met generatiemanagement

Kennis over hetgeen belangrijk is voor de verschillende generaties op de werkvloer

Inzicht in de juiste knoppen om aan te draaien

Acties/ oplossingsrichtingen die bijdragen aan een future-proof organisatie

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!