Reverse mentoring - Generations INC
16960
post-template-default,single,single-post,postid-16960,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Reverse mentoring

Reverse mentoring

Reverse mentoring (mentorschap op z’n kop) wordt steeds populairder en dat is begrijpelijk. Het is – met afstand- de makkelijkste, leukste en slimste manier om op de werkvloer jong en oud van elkaar te laten leren!

Wat is het? Kort gezegd, omgekeerd mentorschap. Waar junior personeelsleden worden gekoppeld aan senior medewerkers om kennis, frisse ideeën en inzichten uit te wisselen. Uiteraard kan ook de oudere garde zijn ervaring en kunde delen. Het werkt twee kanten op.

Reverse mentoring draagt bij aan intercollegiale samenwerking, persoonlijke ontwikkeling, organisatie vernieuwing, werkenergie, inclusiviteit. Om maar wat te noemen. Reverse Mentoring zorgt voor vuurwerk tussen generaties en is dé manier om generatiediversiteit te benutten. “Listen, learn & lead!”

Op LinkedIn